Διέρρευσε το Lenovo Legion Halo

Lenovo Legion Halo

Τα gaming τηλέφωνα φαίνεται να συνεχίζουν δυναμικά και το 2022. Η τελευταία διαρροή αποκάλυψε μια συσκευή με την ονομασία Lenovo Legion Halo.

Ο υπεύθυνος για την διαρροή αυτής της συσκευής στον κόσμο είναι ο Evan Blass, γνωστός για τις διαρροές συσκευών, δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο αποκάλυψε ποιος θα μπορούσε να είναι ο σχεδιασμός αυτής της συσκευής και επιπλέον, έδωσε μερικές πληροφορίες για τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο tweet του ήταν η αναφορά σε έναν επεξεργαστή Qualcomm και αν και θα ήταν πιθανό να έρθει στην αγορά με τον Snapdragon 8 Gen 1. Από ότι φαίνεται θα ενσωματώνει έναν επεξεργαστή που δεν είναι ακόμη διαθέσιμος. Είναι γνωστό μόνο ότι ο κωδικός επεξεργαστή θα είναι SM8475.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές, φαίνεται να έχει τρεις διαμορφώσεις RAM, 8 GB, 12 GB και 16 GB. Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 6,67 ιντσών με ανάλυση Full HD + και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Στην περίπτωση μιας gaming συσκευής, αυτός ο ρυθμός ανανέωσης είναι πλέον ο αναμενόμενος, αλλά, επιπλέον, θα έχει 300 Hz δειγματοληψία αφής.

Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι UFS 3.1 χωρητικότητας 128 GB ή 256 GB. Την αυτονομία της συσκευής θα την αναλάβει μια μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh και γρήγορη φόρτιση 68 W.  Λαμβάνοντας υπόψη την ανάλυση και τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, είναι πιθανό ότι με αυτό το μέγεθος μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης, θα είναι αρκετή για να αντέξει τουλάχιστον μια ημέρα χρήσης.

Όσον αφορά το φωτογραφικό τμήμα, τα δεδομένα που έχει προσφέρει ο Evan Blass είναι ότι η συσκευή θα έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και μία στο μπροστινό μέρος για selfies. Αυτός ο συνδυασμός αισθητήρων αποτελείται από έναν κύριο 50 megapixel και δύο βοηθητικούς 13 και 2 megapixel αντίστοιχα.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που βγαίνουν για αυτήν τη συσκευή. Το Lenovo Legion Halo μπορεί να είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι της εταιρείας για να τα βάλει με τις high-end συσκευές του 2022 και με τα gaming κινητά των εταιρειών όπως η Xiaomi ή η POCO.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.