Διέρρευσε η τιμή του Motorola Razr 3

Motorola Razr 3

Το επόμενο foldable της Motorola βρίσκεται στα σκαριά και παρότι δε γνωρίζουμε το όνομά του, είναι πιθανό να καλείται Motorola Razr 3. Έχουν γίνει γνωστά αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ενώ το έχουμε δει και σε ένα σύντομο video, και τώρα φαίνεται πως ήρθε στην επιφάνεια και η τιμή του.

Σύμφωνα με το CompareDial, το οποίο θεωρείται αρκετά αξιόπιστο, το Motorola Razr 3 θα κοστίζει 1.149€ στις ευρωπαϊκές αγορές. Σε περίπτωση που πράγματι ισχύει αυτό, θα είναι φθηνότερο από το Razr 5G, που όταν πρωτοεμφανίστηκε κόστιζε 1.399€. Αν αυτό συνδυαστεί με το γεγονός ότι αναμένεται με τεχνικά χαρακτηριστικά επιπέδου ναυαρχίδας, θα πρόκειται για μία πολύ πιο δελεαστική επιλογή από ό,τι ήταν ο προκάτοχός του.

Βασικός του ανταγωνιστής του θα είναι το Galaxy Z Flip 4, το οποίο, ακόμα και μετά τη μειωμένη τιμή του Razr, θα είναι φθηνότερο κατά περίπου 100€. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή της Samsung διαδέχεται το εξαιρετικά επιτυχημένο Z Flip 3, η Motorola έχει ακόμα περισσότερο έδαφος να καλύψει. Φαίνεται, ωστόσο, πως είναι στο σωστό δρόμο.

Σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά του Motorola Razr 3, αναμένεται εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών και εξωτερική 3 ιντσών. Επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 8 Gen 1 και θα συνοδεύεται από 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε ένα χρώμα κατά την κυκλοφορία της, το Quartz Black.