Διέρρευσε πλήρως το OnePlus Nord 2T 5G

OnePlus Nord 2T 5G

Η OnePlus φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μία ακόμα συσκευή στο προσεχές διάστημα, με το Nord 2T 5G να προστίθεται σε μία ήδη μακρά και ασαφή ως ένα βαθμό λίστα που υπάρχει.

Σύμφωνα με νέα διαρροή του onsitego, η νέα συσκευή θα καταφθάσει με οθόνη 6,43 ιντσών, με το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του, όμως, να είναι άλλο. Ο λόγος για το module των καμερών, που όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, είναι αρκετά ιδιαίτερο. Το module είναι παραλληλόγραμμο και “στεγάζει” δύο flashlight και δύο μεγάλους δακτυλίους, με το τελικό αποτέλεσμα να μη θυμίζει κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν.

Από τους δακτυλίους που αναφέραμε, ο επάνω διαθέτει τον κύριο αισθητήρα των 50 MP, ενώ ο άλλος έχει δύο αρκετά μικρότερους αισθητήρες, που πιθανότατα να είναι ένας ultra-wide-angle στα 8 MP και έναν monochrome στα 2 MP. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σχεδιασμό του, βλέπουμε πολύ λεπτά bezel και punch-hole στο επάνω αριστερό μέρος, όπου υπάρχει μία selfie κάμερα στα 32 MP.

Η οθόνη δε φέρει αλλαγές, αφού έρχεται με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Επίσης, η μπαταρία θα παραμείνει στα 4.500 mAh (με ταχεία φόρτιση στα 80W), ενώ θα υπάρχουν 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, θα υπάρχει headphone jack. Το OnePlus Nord 2T 5G θα καταφθάσει με Android 12 και OxygenOS. Θα είναι εξοπλισμένο με Dimensity 1300, που αναμένεται να προσφέρει σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στον Απρίλιο ή το αργότερο το Μάιο. Η συσκευή δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, αλλά στην Ευρώπη δεν υπάρχει ένδειξη πως δε θα το δούμε. Κρίνοντας από τον προκάτοχό του, η τιμή του αναμένεται στα 450€.