Διέρρευσε ο σχεδιασμός του Sony Xperia 10 IV

Sony Xperia 10 IV

Το Xperia 10 IV αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Σήμερα, έχουμε στα χέρια μας render υψηλής ποιότητας, που μας δείχνουν το σχεδιασμό της συσκευής, χάρη στον leaker OnLeaks και το Zoutons.

Το Xperia 10 IV διαθέτει τον τυπικό σχεδιασμό που έχουμε δει από τη Sony και θα αποτελεί mid-range συσκευή, όπως όλες της σειράς “10”. Τα render μας δείχνουν ότι θα έρθει σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ γνωρίζουμε ότι θα καταφθάσει επίσης σε Mint Green και Berry Blue.

Xperia 10 IV

Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχουν τρεις αισθητήρες που αποτελούν την κάμερά του. Η διάταξή τους θα είναι κατακόρυφη, ενώ πάνω από αυτούς θα βρίσκεται το LED flash. Σε ό,τι αφορά στην οθόνη, θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών και θα είναι OLED. Τα bezel είναι υπαρκτά και η οθόνη είναι flat. Οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 153,3 x 67,3 x 8,4 χιλιοστά, ενώ αν συνυπολογίσουμε και την κάμερα, το πάχος πάει στα 9 χιλιοστά. Επιπλέον, στο πλάι υπάρχει αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης. Στο κάτω μέρος εντοπίζεται η θύρα USB-C και δύο ηχεία.

Xperia 10 IV

Στο εσωτερικό του, το Xperia 10 IV θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 690, με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα, θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.000 mAh και το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 11.