Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης για τα Fold 4, Flip 4 και Galaxy Watch 5

Galaxy Z Fold 4

Τα επόμενα smartphone της Samsung θα είναι τα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4, για τα οποία έχουμε ήδη μάθει πολλά χάρη στις φήμες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Αυτές οι δύο συσκευές θα συνοδεύονται από τη νέα γενιά smartwatch, το Galaxy Watch 5, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι. Τώρα, χάρη στον γνωστό για τις διαρροές, Jon Prosser, γνωρίζουμε ότι αυτές οι ενδιαφέρουσες συσκευές από τη Samsung θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στις 10 Αυγούστου.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά συνεπής ημερομηνία παρουσίασης με το περσινό πρόγραμμα της εταιρείας. Και είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων foldable.

Αναμένουμε ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνουν επίσημα μέσω της συνηθισμένης εκδήλωσης Unpacked, στην οποία η Samsung μας αποκαλύπτει τα πάντα για τις ναυαρχίδες της.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.