Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες των Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 θήκες

Η αποκάλυψη των Samsung Galaxy S22 δεν είναι μακριά και η αλήθεια είναι πως γνωρίζουμε τα πάντα για αυτά, αφού σήμερα διέρρευσαν μέχρι και οι θήκες τους. Αυτές, έρχονται να προστεθούν στα renders, τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές, που ήδη γνωρίζουμε.

Η διαρροή, υπεύθυνος για την οποία είναι ο γνωστός tipster Evan Blass, μας παρουσιάζει 20 επίσημες θήκες για τις τρεις συσκευές που θα απαρτίζουν τη σειρά Samsung Galaxy S22. Ξεκινώντας από την ναυαρχίδα της σειράς, οι θήκες που αναμένεται να δούμε για το Galaxy S22 Ultra θα είναι στα κλασικά χρώματα: lavender, olive και burgundy. Μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικά από αυτά τα σχέδια.

Samsung Galaxy S22 θήκεςsamsung galaxy s22 ultra kickstand case leak 4

Εκτός από τις παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να δούμε και μια θήκη με λουρί, που θυμίζει εκείνες που η Samsung κυκλοφόρησε για το Galaxy Z Flip 3. Οι πιθανοί συνδυασμοί χρωμάτων είναι μπλε με πορτοκαλί και λευκό με πράσινο. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρχει ο αριθμός “22”, πάνω στο λουρί.

Σε ό,τι αφορά στα προστατευτικά των Galaxy S22 και S22 Ultra, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς σε ποια από τις δύο συσκευές απευθύνεται καθένα από αυτά, αφού ο σχεδιασμός τους είναι σχεδόν πανομοιότυπος. Φαίνεται ότι το S22 Plus θα έχει μια θήκη με λουρί κατάλληλο, ώστε να τοποθετείται σε ζώνη, όπως και το Ultra, που θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα λευκό με πράσινο. Είναι πολύ πιθανό όλες οι συσκευές να λάβουν μια ποικιλία από θήκες, είτε αυτές είναι σιλικόνης, είτε είναι κατάλληλες για να στηρίζεται ή απλά καθαρές θήκες, χωρίς πολλά features.

Samsung Galaxy S22 θήκες

samsung galaxy s22 silicone case leak 3

Για την ώρα δε γνωρίζουμε κάτι σχετικά με τις τιμές των θηκών, αλλά αφού είναι οι επίσημες, λογικά θα μάθουμε περισσότερα στο event παρουσίασης των Samsung Galaxy S22, στις 9 Φεβρουαρίου.