Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα Xiaomi 12S και 12S Pro

Xiaomi 12S

Η νέα σειρά της Xiaomi φαίνεται πως θα περιλαμβάνει δύο μοντέλα: τα Xiaomi 12S και 12S Pro. Σήμερα διέρρευσαν χάρη στο Digital Chat Station σημαντικές λεπτομέρειες, που σχετίζονται και με τις δύο συσκευές.

Ο tipster αναφέρει ότι θα καταφθάσουν ναυαρχίδες με μικρότερες οθόνες. Η μία έχει κυρτή edge οθόνη με ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, κεντρικά τοποθετημένο punch-hole και compact μέγεθος. Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η συσκευή για την οποία μιλάμε είναι το Xiaomi 12S. Επιπλέον, στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις αισθητήρες για την κάμερα, με τον κύριο να είναι στα 50 MP. Ακόμα, η το κινητό θα είναι εξοπλισμένο με αλγόριθμο επιπέδου hardware, για βελτιωμένες λήψεις.

Το “Pro” μοντέλο, θα έχει οθόνη ανάλυσης 2K και διάφορες βελτιώσεις στο κομμάτι της οθόνης γενικότερα. Επεξεργαστής και των δύο συσκευών αναμένεται να είναι ο Snapdragon 8 Gen 1, με το “Pro” μοντέλο να έρχεται με δύο εκδόσεις, ωστόσο. Υπάρχει περίπτωση να αποτελέσει την πρώτη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας που θα έχει επεξεργαστή MediaTek, με τον Dimensity 9000 να κοσμεί τη δεύτερη έκδοση.

Στο μεταξύ, πρόσφατα έλαβαν πιστοποίηση CMIIT τρία κινητά της Xiaomi, με αριθμούς μοντέλων 2203121C, 2206123SC και 2206122SC. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα και φαίνεται πως πρόκειται για τα Xiaomi 12 Ultra, Xiaomi 12S και 12S Pro.