Διέρρευσαν λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone SE 2022

iPhone SE 2022

Η ανακοίνωση του iPhone SE 2022, που αποτελεί την τρίτη γενιά της συσκευής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου, στα πλαίσια του Apple Event που θα λάβει χώρα εκείνη την ημέρα. Δύο ημέρες, λοιπόν, πριν την παρουσίαση, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo κοινοποίησε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή.

Το iPhone SE 2022 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του. Επίσης, θα καταφθάσει σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό, μαύρο και κόκκινο, ενώ θα υπάρχουν και τρεις επιλογές για τον αποθηκευτικό χώρο: 64 GB, 128 GB και 256 GB. Επιπλέον, επεξεργαστής του θα είναι ο A15 Bionic και θα έχει συνδεσιμότητα 5G mmWave και sub-6GHz. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η συσκευή θα εισέλθει σε μαζική παραγωγή εντός του μήνα που διανύουμε, με την Apple να στοχεύει να πουλήσει 25 με 30 εκατομμύρια κομμάτια κατά τη διάρκεια του έτους.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές θα διατηρηθεί η οθόνη LCD των 4,7 ιντσών και το πλήκτρο στο κάτω μέρος, που έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, Touch ID. Αν πράγματι ισχύουν αυτά, η μεγάλη αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του έγκειται στη συνδεσιμότητα 5G, ενώ δευτερευόντως μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αναβάθμιση στον επεξεργαστή, χωρίς όμως να φέρνει κάτι εντελώς νέο.