Διέρρευσαν τα πλήρη χαρακτηριστικά του Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite

Η σειρά ναυαρχίδων της Xiaomi απαριθμεί ήδη τρία μέλη, με άλλα δύο να αναμένονται σύντομα. Ένα εξ αυτών είναι το Xiaomi 12 Lite, το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί πρώτο, με τα χαρακτηριστικά του να είναι ήδη γνωστά, χάρη στον Yogesh Brar.

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, το Xiaomi 12 Lite θα είναι το πιο χαμηλού επιπέδου μοντέλο της σειράς. Ο σχεδιασμός του αναμένεται ίδιος με του Xiaomi 12, με κυρτή οθόνη. Μιλώντας για την οθόνη, αυτή θα έχει διαγώνιο 6,55 ιντσών, με panel AMOLED ανάλυσης FHD+ και ρυθμού ανανέωσης 120 Hz. Επιπλέον, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.500 mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 67 W.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το κινητό θυμίζει τον προκάτοχό του, Xiaomi 11 Lite 5G NE. Έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 778G, επιλογή μεταξύ 6 και 8 GB RAM και είτε 128 είτε 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο κύριος αισθητήρας της κάμερας είναι στα 64 MP με OIS και συνοδεύεται από έναν ultra-wide στα 8 MP και έναν macro στα 5 MP. Ακόμα, η selfie κάμερα είναι στα 16 MP, έναντι των 20 MP του προκατόχου της συσκευής. Τέλος, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη και όχι στο πλάι.

Το Xiaomi 12 Lite λέγεται ότι θα καταφθάσει με Android 12 και MIUI 13 από άποψης λογισμικού. Δεν είναι ακόμα γνωστό το χρονικό πλαίσιο στο οποίο μπορούμε να το περιμένουμε, ούτε και η τιμή του.