Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες. Αρκετές φήμες έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα βγήκε στην επιφάνεια μία λίστα χαρακτηριστικών από έναν έγκυρο leaker.

Ο λόγος για τον Yogesh Brar, που έχει ανιχνεύσει πολλά στο παρελθόν, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Με βάση τα όσα ανέφερε ο Brar, λοιπόν, το Galaxy Z Fold 4 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, 12 έως 16 GB μνήμης RAM και είτε 256 είτε 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Εκτός αυτών, αναμένεται μπαταρία 4.400 mAh, με 25 W ταχείας φόρτισης. Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσθήκη του Snapdragon 8 Gen 1 αναμένεται να συμβάλει σε καλύτερη αυτονομία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Στα των οθονών, έχουμε μία foldable οθόνη QXGA+ με ανάλυση 120 Hz και διαγώνιο 7,6 ιντσών, που συνοδεύεται από μία εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών, ανάλυσης HD+ και ρυθμού ανανέωσης 120 Hz. Όπως βλέπετε και παραπάνω, ο leaker αναφέρθηκε και στις κάμερες, λέγοντας ότι ο κύριος αισθητήρας θα είναι στα 50 MP και θα συνοδεύεται από έναν ultra-wide στα 12 MP και έναν telephoto 3x, επίσης στα 12 MP. Επιπλέον, λέγεται ότι η selfie κάμερα θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη και θα είναι 16 MP, ενώ η εξωτερική οθόνη πιθανολογείται ότι θα έχει μία κάμερα 10 MP.