Διαρροή επιβεβαιώνει και άλλα χαρακτηριστικά του vivo X Fold

vivo X Fold

Το vivo X Fold, το πρώτο foldable της εταιρείας, βρίσκεται καθ’ οδόν και όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές. Η συσκευή θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 11 Απριλίου και η πιο πρόσφατη διαρροή σχετικά με αυτή είναι ένα marketing stand για καταστήματα εκτός διαδικτύου.

vivo X Fold

Όπως φαίνεται στο stand, η συσκευή θα έχει εσωτερική οθόνη 8 ιντσών, ανάλυσης 2K και ρυθμού ανανέωσης 120 Hz με τεχνολογία LTPO 3.0 που εναλλάσσει το ρυθμό ανανέωσης. Η εξωτερική οθόνη θα είναι 6,53 ιντσών, ανάλυσης FHD+, επίσης στα 120 Hz. Έχει αναφερθεί ότι η οθόνη έχει ισοφαρίσει ή έχει σπάσει 19 ρεκόρ στο DisplayMate A+, ενώ η αναδιπλούμενη οθόνη έχει πιστοποιηθεί ότι μπορεί να πραγματοποιήσει την κίνηση 300.000 φορές.

Στο εσωτερικό θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, μνήμη LPDDR5, αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 και μπαταρία 4.600 mAh, που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 66 W και ασύρματη 50 W. Στο πίσω μέρος του vivo X Fold θα υπάρχουν τέσσερις αισθητήρες, που φέρουν την επωνυμία Zeiss. Ο κύριος εξ αυτών είναι ένα Samsung GN5 50 MP, με OIS. Την τετράδα συμπληρώνουν ένας ultrawide 48 MP με πεδίο ορατότητας 114 μοιρών, ένας αισθητήρας με 2x zoom στα 12 MP και ένας periscope 60x με OIS.

Το vivo X Fold θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, με την πιθανότητα να κυκλοφορήσει παγκοσμίως κάποια στιγμή να είναι ορατή.