Διαρροή απεικονίζει τα Galaxy S23 και S23+

Galaxy S23

Απέχουμε μερικές ημέρες από την αποκάλυψη της νέας σειράς ναυαρχίδων της Samsung, Galaxy S23, και οι πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό των συσκευών είναι αρκετές. Η πιο πρόσφατη, όμως, αφορά στον εξωτερικό σχεδιασμό των S23 και S23+.

Το γερμανικό blog WinFuture απεικόνισε τα δύο κινητά με βάση τα επίσημα renders και τις πληροφορίες που υπάρχουν. Όπως μπορούμε να δούμε στις παρακάτω εικόνες, τα δύο κινητά είναι πανομοιότυπα, με στρογγυλεμένες γωνίες και μοναδική διαφορά στο μέγεθος της οθόνης (6.1 έναντι 6.4 ιντσών). Η εταιρεία συνεχίζει στην ίδια λογική με αυτή που υιοθέτησε για τα Galaxy S22, κάνοντας τα Galaxy S23 και S23+ ίδια μεταξύ τους και σχεδιάζοντας τη ναυαρχίδα της έτσι ώστε να θυμίζει συσκευή της σειράς Note. Στο εσωτερικό τους οι συσκευές παρουσιάζουν επίσης μεγάλες ομοιότητες, με διαφορές να εντοπίζονται στο μέγεθος των μπαταριών και στην ταχύτητα φόρτισης.

Εκτός από τις εικόνες, στην επιφάνεια έχουν έρθει και κάποιες πληροφορίες τεχνικής φύσεως για τα κινητά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα Galaxy S23 και S23+ δε θα μπορούν να δεχθούν microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη θα μπορούν να έχουν δύο κάρτες SIM, ενώ υποστηρίζουν και eSIM. Επιπλέον, δε θα διαθέτουν headphone jack.