Διαρροές απεικονίζουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Video του Unbox Therapy, που αργότερα κατέβηκε, απεικονίζει τα κινητά που απαρτίζουν τη σειρά Samsung Galaxy S22, δίνοντάς μας μια πρώτη ματιά στο σχεδιασμό τους. Το video αργότερα ανέβηκε σε άλλα κανάλια, ενώ πέρα από το σχεδιασμό των κινητών, έχουμε πληροφορίες και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αντίγραφα των συσκευών. Ο leaker OnLeaks είχε δημοσιεύσει παρόμοια πλάνα στα μέσα του Δεκεμβρίου. Το νέο video επιβεβαιώνει όσα είδαμε τον προηγούμενο μήνα και δείχνει πιο καθαρά τα κινητά. Αυτά δεν είναι άλλα από τα S22 Ultra, the S22 Plus και το απλό S22. Τα S22 και S22 Plus φαίνεται να έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τους προκατόχους τους, διαθέτοντας camera bumps στην πάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους τους, ενώ βλέπουμε τρεις κάμερες και στα δύο μοντέλα.

Πρόσφατες διαρροές αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy S22 θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών, γεγονός που του δίνει έναν πιο compact σχεδιασμό. Θυμίζουμε ότι το S21 είχε οθόνη 6,2 ιντσών. Παράλληλα, αναφορές θέλουν το S22 Plus να διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών. Και τα δύο θα έχουν κύρια κάμερα στα 50 MP, καθώς και ultra wide και telephoto φακούς.

Ο σχεδιασμός του S22 Ultra φαίνεται να συμβαδίζει με τις αναφορές που τον ήθελαν να θυμίζει έντονα τα Galaxy Note. Η ισχυρότερη εκ των τριών συσκευών έχει πιο έντονες γωνίες καθώς και ειδική θέση για το S-Pen. Στη διάταξη της κάμερας δεν εντοπίζεται bump, ενώ οι φακοί που την απαρτίζουν είναι τέσσερις. Ο κύριος λέγεται ότι θα είναι στα 108 MP, ο ultrawide στα 12 MP, o telephoto στα 10 MP και τέλος ο periscope στα 10 MP. Οι δύο τελευταίοι θα έχουν 3x και 10x zoom, αντίστοιχα. Επιπλέον, ο φακός των 108 MP αναφέρεται ότι θα έχει δημιουργηθεί από “Super Clear Glass”, που φαίνεται πως είναι κάποιου είδους Gorilla Glass. Θεωρείται πως αυτό θα εξυπηρετεί στην ελάττωση των μικρών φωτεινών κουκκίδων που μπορεί να εμφανιστούν σε πλάνα που λαμβάνονται νύχτα.

Τέλος, υπήρξε δημοσίευση στο Twitter που περιέχει εικόνες οι οποίες φαίνεται να απεικονίζουν έναν fast-charger για το S22 Ultra. Η ισχύς του φτάνει τα 45W και έχει μια θύρα USB-C. Αυτό συνιστά σημαντική αύξηση στην ταχύτητα φόρτισης, μετά τα 25W που είδαμε στο S21 Ultra, αν και η Samsung έχει φτάσει ξανά τα 45W στο Note 10 Plus.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους τα Samsung Galaxy S22. Πέρυσι, τα Galaxy S21 κυκλοφόρησαν στα μέσα Ιανουαρίου, αλλά σε μια ιδιάζουσα κατάσταση, εν μέσω πανδημίας και ελλείψεων σε chips, καταστάσεις που συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Στο παρελθόν η Samsung κυκλοφορούσε τις συσκευές της το Φεβρουάριο, αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο. Οπότε, για την ώρα καλούμαστε να περιμένουμε.