Αυτό είναι το πρώτο iPhone 12 Pro Max με θύρα USB-C

iPhone 12 Pro Max USB-C

Το πρώτο iPhone 12 Pro Max που είναι ειδικά τροποποιημένο να λειτουργεί με θύρα USB-C, είναι γεγονός. Υπεύθυνη για αυτό είναι η σλοβακική εταιρεία DEEP. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε για να παρουσιάσει την τροποποίηση.

Κατά την τροποποίηση, αρχικά άνοιξαν τη συσκευή και αφαίρεσαν τη διάταξη της θύρας Lightning. Έπειτα μέτρησαν τις διαστάσεις του USB-C connector, ώστε να υπάρχει βεβαιότητα πως μπορεί να τοποθετηθεί στο iPhone 12 Pro Max. Το άνοιγμα που άφησε η αφαίρεση της θύρας Lightning ήταν οριακά επαρκές για τη USB-C.

Η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική. Η θύρα κάνει τη δουλειά της, τόσο στη φόρτιση όσο και στη μεταφορά αρχείων, οπότε μπορούμε να πούμε πως η επιχείρηση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Μάλιστα, το κινητό είναι διαθέσιμο στο eBay και αποτελεί το δεύτερο iPhone με θύρα USB-C. Η πώλησή του θα γίνει με δημοπρασία, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη και θα λήξει στις 6 Μαρτίου.

Αυτό αποτελεί το πρώτο τροποποιημένο iPhone 12 Pro Max, μιας και η άλλη συσκευή της Apple που είχε παρόμοια τροποποίηση ήταν ένα iPhone X, το οποίο πωλήθηκε στο eBay έναντι $86.001. Εκείνη η συσκευή, όμως, δεν μπορεί να ενημερωθεί, ούτε να επαναφερθεί στην αρχική της μορφή. Φυσικά, δεν είναι σαφές ακόμα αν ισχύει το ίδιο και για τη συσκευή της DEEP. Το εύλογο ερώτημα που εγείρεται και για τα δύο κινητά, είναι αν παραμένουν ανθεκτικά στο νερό μετά τη διαδικασία.