Αυτό είναι το Pixel 7;

Pixel 7

Περισσότερες εικόνες έφτασαν από το Pixel 7, την επόμενη ναυαρχίδα της Google μετά την επανάσταση του Pixel 6, ειδικά όσον αφορά το σχεδιασμό.\

Οι νέες εικόνες, οι οποίες προέρχονται από τον Steve H., δείχνουν το Pixel 7 από όλες τις γωνίες: βλέπουμε ένα σχεδιασμό που μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, με το οριζόντιο module για τις υπερυψωμένες κάμερες, τις στρογγυλεμένες άκρες και την κεντρική οπή στην οθόνη για την μπροστινή κάμερα.

Pixel 7

Έτσι, οι αισθητικές διαφορές με το Pixel 6 φαίνονται ελάχιστες: Βλέπουμε ένα πιο έντονο περίβλημα στις κάμερες που χαρακτηρίζεται από μια μικρή εσοχή, ενώ τα πλευρικά σημεία της συσκευής είναι ανοιχτόχρωμα.

Σε αντίθεση με τις διαρροές που εμφανίστηκαν πριν από λίγες ώρες, φαίνεται ότι η πίσω κάμερα θα έχει μόνο δύο αισθητήρες, έναν κύριο και έναν ευρυγώνιο φακό, όπως ακριβώς και το Pixel 6. Δεν είναι σαφές αν στο εσωτερικό θα βρίσκεται η νέα γενιά του επεξεργαστή Tensor, που αναπτύσσει η Google.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.