Αυτές αναμένεται να είναι οι τιμές των Samsung Galaxy S22 στην Ευρώπη

Samsung Galaxy S22

Μπορεί η νέα σειρά των κινητών Samsung Galaxy S22 να απέχει μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει για τις συσκευές.

Μέσω των leakers του διαδικτύου, έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung, ενώ είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι περιμένουμε τρία νέα μοντέλα στην σειρά S22. Οι πρώτες αναφορές θέλουν τα νέα κινητά του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού να έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, ενώ έχουν διαρρεύσει πληροφορίες και για τις οθόνες και τις κάμερες των συσκευών.

Πέραν αυτών όμως, πλέον, μέσω του λογαριασμού Roland Quandt στο Twitter, έχουμε και μια εκτίμηση για τις τιμές της σειράς Samsung Galaxy S22 στην Ευρώπη. Ο συγκεκριμένος leaker, έχει δώσει στο παρελθόν αρκετές πληροφορίες για τις συσκευές της Samsung, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί σχεδόν όλες από αυτές. Έτσι, λοιπόν, οι τιμές που αναμένουμε να δούμε στην αγορά της Ευρώπης είναι οι εξής:

Η μικρότερη συσκευή από όλες, το S22 με 8/128GB μνήμη και χωρητικότητα, αναμένεται να έρθει στα 849€, με το μοντέλο των 8/256GB να ακολουθεί στα 899€. Λίγο πιο πάνω, το μοντέλο S22+ στα 8/256GB αναμένεται στα 1049€, ενώ αυτό στα 8/256GB φαίνεται πως θα κοστίζει 1099€. Οι μικρές αυτές αυξήσεις στις τιμές, λόγω της διπλάσιας χωρητικότητας, φαίνεται πως θα κάνουν αρκετό κόσμο να στραφεί προς τις συσκευές με τα 256GB αποθηκευτικού χώρου, μιας και φαίνεται να αξίζουν έναντι της τιμής τους.

Τέλος, το μεγάλο αδελφάκι της σειράς S22, αναμένεται στα 1249€ για την έκδοση των 8/128GB, ενώ στα 1349€ θα είναι αυτή των 12/256GB και στα 1449€ αυτή των 12/512GB. Σε αυτό το μοντέλο παρατηρείται μια αισθητή αύξηση στην τιμή, πράγμα που δικαιολογείται από την παραπάνω μνήμη RAM αλλά και την χωρητικότητα που προσφέρει.

Ασφαλώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο, οπότε αναμένουμε εντός του επόμενου διαστήματος το Samsung Unpacked 2022 event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία για τον Φεβρουάριο, χωρίς ωστόσο να μας έχει αναφέρει επ ακριβώς την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.