Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του POCO F4

POCO F4

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του POCO F4, αλλά ένας αξιόπιστος tipster έχει ήδη βγάλει στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου κινητού.

Ο λόγος για τον Yogesh Brar, που δημοσίευσε στο Twitter τα κύρια χαρακτηριστικά του POCO F4. Με βάση τα όσα υποστηρίζει εκείνος, η συσκευή θα καταφθάσει με επεξεργαστή Snapdragon 870, μνήμη RAM τεχνολογίας LPDDR5 και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1.

Η οθόνη του κινητού θα είναι 6,3 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τρεις αισθητήρες, εκ των οποίων ο κύριος θα είναι στα 50 MP, ενώ οι δύο δευτερεύοντες θα είναι ένας ultra-wide 13 MP και ένας telemacro 5 MP. Η selfie κάμερα θα είναι στα 32 MP. Σε ό,τι αφορά στη μνήμη RAM θα υπάρχει επιλογή μεταξύ 6, 8 και 12 GB, ενώ στον αποθηκευτικό χώρο οι πιθανές επιλογές θα είναι 128 και 256 GB. Ακόμα, η μπαταρία της συσκευής θα έχει χωρητικότητα 4.500 mAh, που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 67 W.

Τέλος, το POCO F4 θα είναι εξοπλισμένο με το MIUI 13, που βασίζεται στο Android 12. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η συσκευή, οπότε κάτι από τα παραπάνω μπορεί να αλλάξει ή φυσικά να μάθουμε κάτι περισσότερο από αυτά που μας έγιναν γνωστά σήμερα.