Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του OnePlus 10R

OnePlus 10R

Η σειρά OnePlus 10 αναμένεται να εμπλουτιστεί με αρκετές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του 10R, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν διαρρεύσει χάρη στο 91Mobiles και τον Yogesh Brar.

Με βάση όσα βγήκαν στην επιφάνεια, γνωρίζουμε ότι το OnePlus 10R θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ταχεία φόρτιση 150 W και αισθητήρα 50 MP Sony IMX 766 με Optical Image Stabilization. Μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι ότι θα έχει επεξεργαστή MediaTek 8100 και όχι Snapdragon. Αρχικά λεγόταν ότι θα δούμε τον Dimensity 9000, αλλά πλέον οι φήμες τείνουν προς τον 8100. Στα της κάμερας, εκτός από τον κύριο αισθητήρα των 50 MP, θα έχουμε έναν ultrawide 8 MP και έναν macro 2 MP. Στο εμπρός μέρος θα υπάρχει αισθητήρας 16 MP για τη selfie κάμερα.

Σε περίπτωση που δε σας θυμίζει κάποια άλλη συσκευή ως τώρα, τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα με αυτά του Realme GT Neo 3. Μάλιστα, ακριβώς όπως έγινε και με τη νέα συσκευή της Realme, το OnePlus 10R αναμένεται να έχει και μία έκδοση με μπαταρία 5.000 mAh και ταχεία φόρτιση 80 W.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για απουσία του alert slider, για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας, ενώ κάτι ακόμα που θα δούμε για πρώτη φορά είναι ένα punch-hole, που θα είναι κεντρικά και όχι στο αριστερό μέρος.