Αυτά είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά των Vivo S15 και S15 Pro

Vivo S15

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Vivo ήδη εργάζεται στα Vivo S15 και S15 Pro, τις συσκευές που αποτελούν τους διαδόχους της σειράς Vivo S12. Φαίνεται πως η νέα σειρά θα αποτελείται από τρεις συσκευές, με το Vivo S15E να προστίθεται στη προαναφαρθείσες.

Το Digital Chat Station σήμερα αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά των δύο εκ των τριών συσκευών που αναμένονται στη σειρά. Το Vivo S15 Pro, λοιπόν, θα έχει OLED panel και υποστήριξη υψηλού ρυθμού ανανέωσης, ενώ θα έχει και κυρτές άκρες. Επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο Dimensity 8100 και θα υπάρχει υποστήριξη ταχείας φόρτισης 80 W. Εκτός αυτών, στο εμπρός μέρος θα υπάρχει selfie κάμερα στα 50 MP. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν NFC, IR blaster και linear motor.

Σχετικά με το απλό μοντέλο της σειράς, το μόνο που ισχυρίστηκε ο tipster ήταν πως θα το δούμε με επεξεργαστή Snapdragon 870. Κάτι για το οποίο δεν έχουμε μάθει κάτι, αλλά είναι εύκολο να υποθέσουμε, είναι πως η σειρά θα καταφθάσει με ελκυστικό σχεδιασμό, όπως και ο προκάτοχός της. Η τρίτη συσκευή, Vivo S15E, λέγεται ότι θα καταφθάσει με οθόνη AMOLED 6,44 ιντσών με ανάλυση FHD+, selfie κάμερα 16 MP, τριπλή κάμερα με βασικό αισθητήρα στα 50 MP, 8-πύρηνο επεξεργαστή στα 2,8 GHz, μπαταρία 4.605 mAh με 66 W ταχείας φόρτισης και επιλογές 6, 8 και 12 GB για τη RAM και 128, 256 και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η Vivo έχει ανακοινώσει ήδη τα Vivo X Fold, X Note και Vivo Pad, ενώ αναμένεται να αποκαλύψει και τη σειρά X80 αργότερα μέσα στο μήνα. Με τα δεδομένα αυτά, η σειρά Vivo S15 μοιάζει πιθανό να επισημοποιηθεί στην Κίνα κατά τη διάρκεια του Μαΐου.