Η Apple αυξάνει την παραγωγή των iPhone 13 Pro και Pro Max

iPhone 13 Pro

Η διαφορά μεταξύ του απλού iPhone 13 και του iPhone 13 Pro είναι αρκετά μεγάλη, ώστε ο κόσμος να προτιμά όλο και περισσότερο το δεύτερο, καθώς και το ακόμα πιο ακριβό μοντέλο. Οι δυνατότητες τόσο του “Pro” όσο και του “Pro Max” είναι πράγματι μεγαλύτερες και συνεπώς είναι λογική η δημοτικότητά τους.

Η Apple δε μένει αμέτοχη, αφού μετά την παραπάνω διαπίστωση αποφάσισε να αυξήσει τις παραγγελίες για τις συσκευές αυτές κατά 10 εκατομμύρια κομμάτια, σύμφωνα με το The Elec. Έτσι, αναμένεται να αντιδράσει καλύτερα και η αγορά στην υψηλή ζήτηση των εν λόγω συσκευών, ενώ και η εταιρεία, φυσικά, θα αυξήσει τα κέρδη της.

Η μερίδα του λέοντος από τις παραγγελίες αυτές θα αφορά στο iPhone 13 Pro των 6,1 ιντσών, του οποίου η ζήτηση έφτασε στα 8 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο προηγούμενο τρίμηνο. Αρχικά το νούμερο αυτό ήταν στο ένα εκατομμύριο, με την εταιρεία κατά πάσα πιθανότητα να μη ζυγίζει σωστά την κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζήτησή του. Οι παραγγελίες της Apple προς τους συνεργάτες της για το Pro Max από την άλλη, αυξήθηκαν από τα 3,5 εκατομμύρια κομμάτια, στα 6,5 εκατομμύρια.

Εκτός από την Apple, από τις επιπλέον παραγγελίες του iPhone 13 Pro θα επωφεληθούν και οι συνεργάτες της που είναι υπεύθυνοι για ορισμένα από τα κομμάτια που απαιτούνται. Για παράδειγμα, η LG προμηθεύει τον αμερικανικό κολοσσό με κάμερες, ενώ η Samsung με οθόνες LTPO OLED.