Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός της σειράς Vivo X80

Vivo X80

Η Vivo έχει υπάρξει πολύ δραστήρια το τελευταίο διάστημα με τις ανακοινώσεις των συσκευών της, με τις φήμες να θέλουν την ανακοίνωση της επικείμενης σειράς Vivo X80 να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Πράγματι, η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω του Weibo ότι ισχύει αυτό, με τη σειρά να ανακοινώνεται στην Κίνα στις 25 Απριλίου.

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το πλήθος των συσκευών που θα απαρτίζουν τη σειρά. Θεωρείται πως θα υπάρχουν τα Vivo X80, X80 Pro και X80 Pro+, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα. Στο teaser της η εταιρεία αποκάλυψε και στο σχεδιασμό των επερχόμενων συσκευών. Τα κινητά στο πίσω μέρος θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό το Vivo X Note. Βλέπουμε ένα μεγάλο camera block με τέσσερις αισθητήρες και LED flash, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει punch-hole.

Η νέα σειρά αναμένεται να προσφέρει επαγγελματική εμπειρία σε ό,τι έχει να κάνει με τη φωτογραφία. Το σύστημα των καμερών έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη ZEISS και αναμένεται να καταφθάσει όντας εξοπλισμένο με το επαγγελματικό chip της εταιρείας, Vivo V1+. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον IMX 886 της Sony να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα σειρά της κινεζικής εταιρείας.

Το Vivo X80 ίσως να είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Dimensity 8100 της MediaTek, ενώ το Pro μοντέλο αναμένεται με τον premium Dimensity 9000. Τέλος, το πιο ακριβό εκ των κινητών, X80 Pro+, θεωρείται πιθανό να διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 1. Με λίγες μόλις ημέρες να μας χωρίζουν από την επίσημη ανακοίνωση, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία αρκετά σύντομα.