Αποκαλύφθηκε η έκδοση του Find X5 Pro με τον Dimensity 9000

Find X5 Pro Dimensity 9000

Η Oppo ανακοίνωσε τα Find X5 και X5 Pro, που όπως ήταν γνωστό, είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Qualcomm. Όμως, όπως σας είχαμε μεταφέρει πριν μερικές ημέρες, υπάρχει και μια έκδοση του Find X5 Pro που φέρει τον Dimensity 9000, τη νέα ναυαρχία της MediaTek και την πρώτη μετά από χρόνια.

Την έκδοση αυτή, λοιπόν, αποκάλυψε σήμερα η OPPO. Η συσκευή έχει κατά κύριο λόγο κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που γνωρίζαμε για την έκδοση με το chip της Qualcomm, με οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, μνήμη RAM 12 GB, αποθηκευτικό χώρο 256 GB και μπαταρία 5.000 mAh, που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 80 W. Το ίδιο ισχύει και για τις κάμερες, όπου δεν παρατηρείται διαφορά.

Οι διαφορές έρχονται σε ό,τι αφορά στα features, με δύο πολύ σημαντικά να απουσιάζουν. Ο λόγος για το MariSilicon X chip που βελτιώνει τις εικόνες, για το OIS πέντε αξόνων και το color calibration της Hasselblad.

Η έκδοση του Find X5 Pro με τον Dimensity 9000 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Ceramic Black και Ceramic White. Η συσκευή με τα 12 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 810€, ενώ η ίδια έκδοση με τον Snapdragon 8 Gen 1 φτάνει στα 880€. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 14 Μαρτίου και το κινητό θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 18 Μαρτίου.