Αποκαλύφθηκαν ημερομηνία κυκλοφορίας και δώρο προπαραγγελίας για τα Galaxy S23

Galaxy S23

Τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί αρκετές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά ναυαρχίδων της Samsung, Galaxy S23. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστή τόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας τους, όσο και το δώρο που θα λάβουν όσοι προβούν σε προπαραγγελία κάποιας από τις τρεις συσκευές.

Ξεκινώντας από την πρώτη, χρονικά, αποκάλυψη, η ημερομηνία παρουσίασης των συσκευών φέρεται να είναι η 1η Φεβρουαρίου. Η ιστοσελίδα της Samsung στην Κολομβία ανακοίνωσε, πιθανότατα εκ παραδρομής, ότι την 1η του επόμενου μήνα θα διεξαχθεί Samsung Unpacked event, ημερομηνία που βρίσκεται στο διάστημα κατά το οποίο αναμέναμε τα νέα Galaxy S23. Η δημοσίευση στη συνέχεια διεγράφη.

Επιπλέον, πριν από μερικές ώρες, η ιστοσελίδα της κορεατικής εταιρείας στην Εσθονία αποκάλυψε, κάποιες ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της νέας σειράς. Ο leaker Snoopy Tech δημοσίευσε ένα screenshot από τον ιστότοπο, το οποίο αναφέρει ότι με προπαραγγελία των συσκευών οι αγοραστές θα λαμβάνουν ως δώρο τα Galaxy Buds2 Pro, που κοστίζουν 230€. Πέραν αυτού, έγινε γνωστό ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την επομένη της παρουσίασής τους, δηλαδή στις 2 Φεβρουαρίου, και θα είναι ανοιχτές έως τις 8 Φεβρουαρίου. Αυτό υποδεικνύει ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 9 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Ωστόσο, οι παραπάνω διαρροές έχουν προκύψει από επίσημες ιστοσελίδες της Samsung, και ως εκ τούτου έχουμε λόγους να θεωρούμε πως έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι έγκυρες.