Αποκαλύφθηκαν επίσημες εικόνες του Nubia Z40 Pro

Nubia Z40 Pro

Το Nubia Z40 Pro κυκλοφορεί στην Κίνα στις 25 Φεβρουαρίου και η εταιρεία έβγαλε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες που αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της συσκευής. Επίσης, επιβεβαίωσε και τις επιλογές χρώματος που υπάρχουν για αυτή.

Στις εικόνες φαίνεται πρώτα από όλα η OLED οθόνη με το punch-hole και τις κυρτές άκρες. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα μεγάλου μεγέθους module, στο επάνω μέρος της συσκευής, όπου βρίσκονται οι τρεις αισθητήρες που απαρτίζουν την κάμερα. Ο κύριος εξ αυτών έχει διάφραγμα f/1.6, υποστήριξη OIS και φακό 7P. Υπάρχουν αναφορές που θέλουν το Nubia Z40 Pro να είναι η πρώτη συσκευή που θα είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα Sony IMX787. Επίσης, θα είναι η πρώτη συσκευή με μαγνητική ασύρματη φόρτιση. Ακόμα, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του Snapdragon 8 Gen 1.

Nubia Z40 Pro

Εκτός των παραπάνω, το νέο smartphone θα έρχεται με 16 GB μνήμης RAM, όπως αποκαλύφθηκε από την παρουσία του στη βάση δεδομένων του Geekbench και Android 11. Θεωρείται πιθανό να υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 120W, όπως το Nubia Z30 Pro, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα διατίθεται χωρίς φορτιστή, όπως συνηθίζεται πλέον.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και ένα απλό μοντέλο μαζί με το “Pro”. Λογικά, όμως, αν υπάρχει τέτοια πρόθεση θα το μάθουμε σύντομα.