Αναβολή για το foldable κινητό της Google

Google

Το γεγονός ότι η Google ετοιμάζει ένα foldable κινητό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης εδώ και μήνες. Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει, με τη συσκευή να λέγεται πως ονομάζεται Pixel Notepad και ότι θα κοστολογείται περίπου στα $1.400.

Πρόσφατα έλαβε χώρα το συνέδριο Google I/O, με την εταιρεία να μην αναφέρει τίποτε σχετικά με το foldable. Φαίνεται πως υπήρχε λόγος που έγινε αυτό, αφού σύμφωνα με αναφορά του The Elec, η κυκλοφορία της συσκευής αναβάλλεται. Σύμφωνα με την αναφορά, άτομα που έχουν επαφή με αυτό θεωρούν αιτία της απόφασης αυτής το γεγονός ότι το προϊόν δεν είναι όσο ολοκληρωμένο θα ήθελε η εταιρεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω project δέχεται αναβολή, αφού η Google είχε σκοπό να παρουσιάσει το πρώτο της foldable πέρυσι, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Η τελευταία φήμη σχετικά με τη συσκευή αφορούσε στις οθόνες της, με την κύρια να έχει διαγώνιο 7,57 ιντσών και τη δευτερεύουσα να είναι στις 5,78 ίντσες. Και οι δύο λέγεται πως θα είναι εξοπλισμένες με λεπτό γυάλινο κάλυμμα και θα κατασκευαστούν από τη Samsung Display.