Σταματά η υποστήριξη για τρία παλιά MacBook

MacBook

Τρία MacBook πρόκειται να προστεθούν στον κατάλογο των παρωχημένων προϊόντων της Apple. Συνήθως, η εταιρεία σταματά την υποστήριξη για τα vintage προϊόντα της ή αυτά που θεωρούνται παρωχημένα. Τα παλαιά είναι εκείνα που πωλήθηκαν για τελευταία φορά πριν από πέντε έως επτά χρόνια, ενώ τα παρωχημένα είναι εκείνα που πωλήθηκαν πριν από επτά ή περισσότερα χρόνια. Όταν ένα προϊόν καθίσταται παρωχημένο, η εταιρεία δεν παρέχει πλέον υποστήριξη υλικού και σταματά την αποστολή ανταλλακτικών σε εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών.

Από τις 30 Απριλίου, η Apple θα θεωρήσει ως τέτοια τρία μοντέλα του 2014 που ήδη θεωρούνται vintage, τα MacBook Air 11, MacBook Air 13 και MacBook Pro 13 Retina.

Αν είστε κάτοχος ενός από αυτούς τους φορητούς υπολογιστές, ωστόσο, σκεφτείτε ότι η Apple μπορεί να σας παρέχει ακόμα υποστήριξη για την αντικατάσταση της μπαταρίας, τουλάχιστον για λίγο καιρό και σε κάθε περίπτωση ελπίστε ότι δε θα αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη που θα χρειαστεί την παρέμβαση ειδικού.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.