Η παραγωγή του M2 MacBook Air ίσως φτάσει τα 7 εκατομμύρια κομμάτια

M2 MacBook Air

Το νέο M2 MacBook Air αναμένεται να ανακοινωθεί από την Apple στα πλαίσια του event WWDC 2022. Με αφορμή αυτό, ένας έγκυρος αναλυτής μίλησε για το επίπεδο της παραγωγής που αναμένεται, εκτός απροόπτου.

Ο Ming-Chi Kuo, τον οποίο έχουμε μνημονεύσει σε πολλά θέματα της Apple, κάνει λόγο για 7 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του 2022. Με βάση το γεγονός ότι θα είναι ανταγωνιστική η τιμή του M2 MacBook Air, ο αναλυτής κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, υπό μία προϋπόθεση, όμως. Η παραγωγή θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα μόνο αν η προμηθεύτρια εταιρεία της Apple, Quanta, μπορεί να φτάσει την παραγωγή της στα επίπεδα που βρισκόταν πριν το lockdown, προτού φτάσουμε στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Ακόμα και έτσι, πάντως, αναφέρει ότι οι χρόνοι παράδοσης θα είναι σε καλύτερα επίπεδα από ό,τι ήταν στα MacBook Pro του 2021.

Πέρα από τα επίπεδα της παραγωγής και τους χρόνους παράδοσης, ο Kuo μίλησε και για τα χρώματα στα οποία θα δούμε το επανασχεδιασμένο MacBook Air. Το προϊόν, λοιπόν, αναφέρεται πως θα κυκλοφορήσει στα τρία standard χρώματα που χρησιμοποιεί η Apple (gray, silver και gold), συν μία ακόμα επιλογή. Θεωρείται πιθανό να πρόκειται για το μπλε που χρησιμοποιεί και στα κινητά η εταιρεία, αλλά δεν είναι βέβαιο. Σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό, αξίζει ακόμα να σημειώσουμε ότι το νέο M2 MacBook Air δε θα είναι διαθέσιμο με διαφορετικά φινιρίσματα.

Κάποια από τα παραπάνω θα ξεκαθαριστούν σε μερικές ώρες στα πλαίσια του event της Apple. Επομένως, σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε με σιγουριά τι μπορούμε να περιμένουμε.