Η Apple ετοιμάζει 7K οθόνη

Apple

Φαίνεται ότι η Apple έχει αρχίσει να αρέσκεται στην παραγωγή οθονών: μετά την Pro Display XDR πριν από μερικά χρόνια, που ήταν διαθέσιμη σε ανάλυση 6K, η εταιρεία είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγορά με μια οθόνη 7K.

Η εταιρεία φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια “Apple Studio Display”, μια οθόνη ανάλυσης 7K με ένα ολοκαίνουργιο τσιπ Apple Silicon στο εσωτερικό της, το οποίο θα χειρίζεται όλες τις λειτουργίες της οθόνης. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν αυτό το νέο προϊόν θα αντικαταστήσει πλήρως την οθόνη XDR Pro Display ή θα είναι απλώς μια οθόνη ακόμη υψηλότερων προδιαγραφών.

Προφανώς, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή προς το παρόν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Pro Display XDR ξεκινά από περίπου 5600 ευρώ, αυτή η νέα οθόνη θα πρέπει να κοστίζει ακόμη περισσότερο.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.