Η Apple δοκιμάζει τουλάχιστον 9 Mac με το νέο M2

M2

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple δοκιμάζει τουλάχιστον εννέα νέους Mac με τέσσερα διαφορετικά τσιπ M2, τους διαδόχους των σημερινών επεξεργαστών M1.

Επιστρέφοντας στην Apple, οι υπό δοκιμή επεξεργαστές είναι οι M2, M2 Pro, M2 Max και ο διάδοχος του M1 Ultra. Οι συσκευές υπό δοκιμή είναι ένα MacBook Air με M2 που διαθέτει CPU 8 πυρήνων και GPU 10 πυρήνων, ένα Mac mini (με M2 και M2 Pro), ένα MacBook Pro 13 ιντσών (με M2), τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών (με M2 Pro και M2 Max, το τελευταίο με CPU 12 πυρήνων και GPU 38 πυρήνων). Τέλος, η Apple εργάζεται επίσης σε ένα Mac Pro που θα ενσωματώνει το M1 Ultra που χρησιμοποιείται από το Mac Studio.

Σύμφωνα με το Bloomberg, εσωτερικές δοκιμές δείχνουν ότι τα νέα MacBook θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν από τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.