Φήμη: Το MacBook Pro με τον M2 θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο

MacBook Pro M2

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν πληροφορίες ότι το πρώτο MacBook Pro που θα είναι εξοπλισμένο με τον M2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Σήμερα υπάρχει μια νέα αναφορά, που θέλει την Apple να ανακοινώνει το entry-level μοντέλο της σειράς στο event που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Το event στο οποίο αναφερόμαστε φημολογείται ότι θα λάβει χώρα στις 8 Μαρτίου και λέγεται ότι μεταξύ άλλων, στα πλαίσια αυτού θα ανακοινωθεί επίσημα και το νέο MacBook Pro, που θα διαθέτει τον μη ανακοινωμένο ακόμα M2. Στο event αυτό λέγεται πως θα δούμε και το νέο iPhone SE, καθώς και ένα νέο iPad, που φημολογείται ότι θα είναι iPad Air. Για την ώρα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι, ούτε για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσής της, ούτε για τα προϊόντα που θα ανακοινωθούν σε αυτό.

Η κυκλοφορία της πρώτης συσκευής του Apple M2 θα σηματοδοτήσει την έναρξη της δεύτερης γενιάς επεξεργαστών που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία. Η αρχή έγινε με τον M1, ενώ αργότερα κυκλοφόρησαν και ενισχυμένες εκδόσεις του, με εξαιρετικές επιδόσεις. Εκτός από το MacBook Pro που προαναφέρθηκε, ο νέος επεξεργαστής της Apple θα εξοπλίσει και το νέο MacBook Air, καθώς και άλλες συσκευές, των οποίων η προηγούμενη γενιά διέθετε τον M1.

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο MacBook Pro αναμένεται να έχει τα ίδια με τον προκάτοχό του, γεγονός που εξασφαλίζει ότι δε θα υπάρξουν προβλήματα με ελλείψεις. Μένει να δούμε ποιες από τις παραπάνω πληροφορίες θα αποδειχθούν αληθείας, αφού για την ώρα κινούνται στη σφαίρα της φημολογίας.