Έρχεται φέτος το πρώτο MacBook με τον M2

MacBook M2

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μη γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον M2 της Apple, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι φέτος θα δούμε το πρώτο MacBook που θα είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή της εταιρείας.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Mark Gurman, η Apple θα κυκλοφορήσει ένα entry-level MacBook, με τον M2 κατά τη διάρκεια του 2022. Θεωρείται ότι το μοντέλο αυτό θα διαθέτει μια οθόνη 13 ιντσών, με LCD panel. Δύσκολα θα δούμε τεχνολογίες όπως οι miniLED και ProMotion, πράγμα λογικό για ένα μοντέλο entry-level. Φαίνεται, ακόμα, πως η εταιρεία θα αφαιρέσει το touch bar από το νέο MacBook Pro, όπως είχε πράξει και με τα μοντέλα του 2021.

Εκτός από το νέο MacBook, η Apple αναμένεται να συμπεριλάβει το νέο της επεξεργαστή στο επερχόμενο iMac των 24 ιντσών, στο αναβαθμισμένο Mac mini και σε ένα νέο μοντέλο MacBook Air.

Αν κρίνουμε από τις παλαιότερες κυκλοφορίες MacBook Pro, το νέο μοντέλο στο οποίο αναφερόμαστε θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου του έτους, με το δίμηνο Οκτωβρίου και το Νοεμβρίου να είναι ένα εξαιρετικά πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας. Επιπλέον, και τα iMac των 24  ιντσών, Mac Mini και MacBook Air που προαναφέραμε, αναμένεται να καταφθάσουν περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα.