Το Steam Deck φαίνεται να πουλάει αρκετά καλά

Steam Deck

Η νέα φορητή κονσόλα Steam Deck της Valve ήταν το δεύτερο προϊόν με τα υψηλότερα έσοδα στο Steam για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το SteamDB. Στην πραγματικότητα, η κονσόλα ήταν δεύτερη μετά το Elden Ring, που είναι σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια.

Παρόλο που δεν έχουμε ακόμα τα επίσημα στοιχεία, μπορούμε να πούμε ότι το Steam Deck τα πάει αρκετά καλά. Στο πλαίσιο αυτό, ο Lawrence Young της Valve δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι “η εταιρεία θα επεκταθεί για να παράγει εκατοντάδες χιλιάδες μονάδες”. Εκτός από αυτή την ανάλυση, φαίνεται επίσης ότι η κονσόλα δεν αποτελεί αποτυχία, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των αγοραστών.

Στην πραγματικότητα, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν (και έχουν ήδη επιλυθεί), οι χρήστες φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Ακόμα και όταν παίζετε Elden Ring ή Vampire Survivors, δεν υπάρχουν προβλήματα και όλο και περισσότερα παιχνίδια είναι συμβατά.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.