Το PS5 Slim εμφανίζεται σε λίστα λιανοπωλητών, επίκειται ανακοίνωση;

PS5 Slim

Όπως αναφέρει το wccftech, η The Good Guys, μια αυστραλιανή αλυσίδα λιανικής πώλησης, πρόσθεσε το PS5 Slim, ένα μικρότερο και πιθανώς ελαφρύτερο μοντέλο της ναυαρχίδας της Sony, στη λίστα της, υπονοώντας πιθανώς μια επίσημη ανακοίνωση που έρχεται σύντομα.

Η σελίδα του λιανοπωλητή φέρει επίσης μια αρχική περιγραφή του υποτιθέμενου νέου μοντέλου PlayStation 5, η οποία, ωστόσο, δεν προσφέρει λεπτομέρειες για το προϊόν, εκτός από το ότι θα είναι μικρότερο και θα έχει νέο σχεδιασμό:

PS5 Slim

“Το PlayStation 5 με νέα εμφάνιση και λεπτότερο: απίστευτα ζωντανά και ζωηρά χρώματα, εκπληκτικά οπτικά στοιχεία HDR, είτε παίζετε είτε παρακολουθείτε τηλεοπτικές σειρές και περιεχόμενο streaming”, αναφέρει η σελίδα του προϊόντος, στην οποία μπορείτε να δείτε σε αυτή τη διεύθυνση (εφόσον ο σύνδεσμος δεν διαγραφεί τις επόμενες ώρες).

Η The Good Guys είναι μια αλυσίδα λιανικής πώλησης με περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Αυστραλία και πάνω από 3.500 υπαλλήλους. Δεν φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση που ένας μικρός λιανοπωλητής “επινόησε” μια σελίδα καταχώρισης του PS5 Slim μόνο και μόνο για λόγους δημοσιότητας. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα επίσημο προς το παρόν, οπότε πάρτε το με επιφύλαξη.

Προηγουμένως, ο γνωστός insider Tom Henderson δήλωσε ότι η Sony θα κυκλοφορήσει το PS5 Pro, ένα αναβαθμισμένο μοντέλο της κορυφαίας κονσόλας της, το 2024 και το μοντέλο “gen 2” το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Δεν αποκλείεται το τελευταίο να είναι το PS5 Slim που αναφέρει ο Αυστραλός λιανοπωλητής, το οποίο εκτός από την αφαιρούμενη οπτική μονάδα θα μπορούσε να διαθέτει μειωμένο μέγεθος και βάρος. Απλά πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση για να είμαστε σίγουροι.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.