Το Project Keystone επανεμφανίζεται στο ράφι του Phil Spencer

Project Keystone

Το Project Keystone, το πολυσυζητημένο set-top box της Microsoft, σχεδιασμένο για το cloud, επανεμφανίστηκε στο ράφι του γραφείου του Phil Spencer κατά τη διάρκεια του βιντεοσκοπημένου μηνύματος που δημοσίευσε ο CEO της Microsoft Gaming για να ανακοινώσει την επέκταση του PC Game Pass.

Όπως σίγουρα θα θυμάστε, το Project Keystone είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά στο γραφείο του Spencer τον περασμένο Οκτώβριο, μετά το οποίο ο ίδιος ο Phil μίλησε ανοιχτά για το project, λέγοντας ότι ακυρώθηκε λόγω τιμής.

Η ιδέα ήταν να έρθει η συσκευή cloud στα καταστήματα για $129,99 με ένα χειριστήριο μαζί, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν κατέστη εφικτό. Προφανώς, καθώς περνάει ο καιρός και μειώνεται το κόστος, το σενάριο μπορεί να αλλάξει και ίσως γι’ αυτό το Keystone να βρίσκεται ακόμα εκεί στο ράφι.

Ποιος ξέρει, ίσως η Microsoft να είχε χρόνο να επανεξετάσει το πρότζεκτ και να το βάλει πραγματικά στο πρόγραμμα; Αν είναι έτσι, είναι πιθανό μια ανακοίνωση να έρθει αυτό το καλοκαίρι, ίσως κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase στις 11 Ιουνίου.

Η Sony φαίνεται επίσης να ενδιαφέρεται για το streaming, όπως αποδεικνύεται από τις επίμονες φήμες για το PlayStation Q Lite, τη φορητή κονσόλα που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σύμφωνα με τον Tom Henderson.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.