Το νέο iPad Air έρχεται με επεξεργαστή M1

iPad Air

Μετά το νέο προσιτό iPhone SE, η Apple ανακοίνωσε το νέο της iPad Air, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της σειράς που θα είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή της εταιρείας, M1. Η εταιρεία υπόσχεται άλματα στις επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο iPad Air αναμένεται να έχει κατά 60% υψηλότερες επιδόσεις, ενώ σε ό,τι αφορά στα γραφικά περιμένουμε διπλασιασμό στις επιδόσεις. Εξακολουθεί να αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική του iPad Pro, διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως θύρα USB-C και υποστήριξη του Magic Keyboard και Apple Pencil.

Στα των καμερών, η selfie κάμερα θα είναι στα 12 MP, την ώρα που ο προκάτοχός του είχε κάμερα 7 MP. Ακόμα, θα υποστηρίζεται η λειτουργία Center Stage, που διατηρεί το χρήστη πάντα εντός του πλάνου σε βίντεο-κλήσεις. Στο πίσω μέρος, υπάρχει κάμερα 12 MP. Επιπλέον, η οθόνη είναι 10,9 ιντσών, με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και υποστήριξη HDR.

Το νέο μοντέλο θα ξεκινά από τα $599 και θα είναι διαθέσιμο με 64 GB και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, σε χρώματα pink purple, blue, starlight και space gray. Η έκδοση με το 5G ξεκινά από τα $749. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από την Παρασκευή, 11 Μαρτίου και η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τις 18 Μαρτίου.