Το Google Pixel Watch έχει ανεπίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Google Pixel Watch

Σύμφωνα με τον έμπιστο tipster, Jon Prosser, το Google Pixel Watch είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου. Ωστόσο, αυτή η πληροφόρηση δεν είναι επίσημη, τουλάχιστον για την ώρα. Γενικότερα η Google δεν έχει δώσει πληροφορίες για το πρώτο της smartwatch, ωστόσο φαίνεται πως αυτό μπαίνει στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του.

Στο tweet στο οποίο αναφέρει την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Prosser αναφέρει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει μια ορισμένη ημερομηνία για τη συσκευή στο παρασκήνιο. Προειδοποιεί, ακόμα, ότι η Google είναι γνωστή για τη συνήθεια να αλλάζει τις ημερομηνίες, αλλά ο ίδιος διαβεβαιώνει πως θα είναι σε θέση να ενημερώσει τον κόσμο αν κάτι τέτοιο συμβεί. Στο μεταξύ, η ημερομηνία που ανέφερε συμβαδίζει με τις κλασικές ημερομηνίες της Google για την I/O developer conference, με το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί για πρώτη φορά το Google Pixel Watch κατά τη διάρκεια του event, να είναι περισσότερο από ορατό.

Στα του smartwatch, είναι πιθανό η κωδική του ονομασία να είναι “rohan” και είναι πιθανό να στοχεύει να τα βάλει το Apple Watch από άποψης ανταγωνισμού. Renders έχουν αποκαλύψει ένα στρογγυλεμένο dial, με πολύ λεπτά bezels, που θα καταφθάσει σε μια ποικιλία χρωμάτων. Αναφορές που ήρθαν στην επιφάνεια πριν από εβδομάδες, έκαναν λόγο για custom-made επεξεργαστή, που θα κατασκευάσει η Samsung, ενώ κάποια watch faces που ίσως δούμε στη συσκευή έχουν διαρρεύσει, δείχνοντας ένα μινιμαλιστικό, αλλά χρωματιστό σχεδιασμό.