Το Android Auto θα σας ενημερώσει αν το καλώδιο USB δεν είναι καλό

Android Auto

Ποιος δεν έχει καταφέρει να συνδέσει το Android smartphone του με την οθόνη του αυτοκινήτου του; Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα οφείλεται σε ένα κακής ποιότητας καλώδιο USB, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό (και το θυμό) της στιγμής, οι άνθρωποι σκέφτονται πάντα ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο τηλέφωνο, το λειτουργικό σύστημα ή το Android Auto.

Προφανώς, η Google πρέπει να έχει βαρεθεί τα αιτήματα εξυπηρέτησης ή τα παράπονα επειδή, όπως ανακάλυψε ο Mishaal Rahman στο Twitter, μια νέα λειτουργία που ονομάζεται USB Startup diagnostics εμφανίστηκε στην τελευταία έκδοση του Android Auto, με αριθμό 7.5.121104. Αυτό το εργαλείο, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, ελέγχει με ακρίβεια την ποιότητα ενός συνδεδεμένου καλωδίου, προειδοποιώντας μας αν δεν ταιριάζει.

Στη σελίδα υποστήριξής της, η Google δίνει ορισμένες συμβουλές για το Android Auto, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του καλωδίου που συνοδεύει το τηλέφωνο ή τουλάχιστον ενός καλωδίου μήκους μικρότερου του ενός μέτρου, αλλά το νέο εργαλείο είναι σίγουρα μια ωραία διευκόλυνση, επίσης επειδή οι άνθρωποι συχνά κρατούν ένα καλώδιο στο αυτοκίνητο μόνο για το σκοπό αυτό (για όσους δεν έχουν την τύχη να έχουν ασύρματη σύνδεση). Εάν έχετε κάνει ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του, μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχει η νέα λειτουργία στις ρυθμίσεις της εφαρμογής > Βοήθεια σύνδεσης > Διαγνωστικά εκκίνησης USB.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.