Τα νέα μοντέλα Walkman της Sony ξυπνούν αίσθημα νοσταλγίας

Sony Walkman

Η Sony κυκλοφόρησε τα Walkman NW-WM1ZM2 και NW-WM1AM2, δύο νέες συσκευές hi-fi τσέπης, που θυμίζουν έντονα τα πρώτα μοντέλα που είδαμε στη δεκαετία του ’80. Τα δύο νέα μοντέλα υπόσχονται υψηλής ποιότητας ήχο.

Το WM-20 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα μοντέλα. Ήταν πιο μικρό σε μέγεθος από τα άλλα Walkman της Sony και κυκλοφόρησε το 1983. Διέθετε έναν ιδιαίτερο και όμορφο σχεδιασμό και παρείχε μια εξαιρετική εμπειρία ήχου. Στη συνέχεια περάσαμε στις ψηφιακές συσκευές, με το Network Walkman να αποτελεί την πρώτη απόπειρα της εταιρείας για μια τέτοια.

Sony Walkman

Τα δύο νέα μοντέλα της εταιρείας, έρχονται με ξεχωριστό σχεδιασμό και όπως καταλαβαίνετε στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών. Όσοι έχουν ως χόμπι την ενασχόληση με τον ήχο σίγουρα θα στρέψουν την προσοχή τους σε αυτά, αφού αν μη τι άλλο χαρακτηρίζονται από μια νότα νοσταλγίας. Η Sony αναφέρει ότι έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας και ότι είναι σε θέση να προσφέρουν καθαρό και μπάσο ήχο. Το ZM2 είναι το μοντέλο-ναυαρχίδα και έχει αποθηκευτικό χώρο 256 GB, την ώρα που το AM2 έχει 128 GB. Επιπλέον, έχει καλύτερη ποικιλία εξαρτημάτων και φυσικά υψηλότερη τιμή.

Sony Walkman

Το Sony NW-WM1ZM2 κοστολογείται στα $4.484 και το NW-WM1AM2 στα $1.740 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδιαίτερα η τιμή του πρώτου δε φαντάζει ανταγωνιστική στην αγορά, ωστόσο πρόκειται για εμβληματικές συσκευές, που θα υπάρξουν μέρος πολλών συλλογών.