Τα Apple Watch Series X και SE 3 θα φτάσουν το 2024

Apple Watch Series 7

Τα Apple Watch “Series X” και Apple Watch SE 3 θα έρθουν το 2024. Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, αυτά τα νέα μοντέλα θα έχουν ακόμα πιο μεγάλες οθόνες, με πρωτοφανή αναλογία.

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τα νέα premium wearables το 2024, ωστόσο, είναι πιθανό να μην δούμε κανένα μοντέλο ή -στην καλύτερη περίπτωση- ένα Series 9 με μερικές αλλαγές. Μια έκθεση που μοιράστηκε ο David Hsieh, γνωστός αναλυτής της Omdia, ανέφερε αυτά τα δεδομένα.

Στο σημείωμά του, ο αναλυτής δήλωσε ότι το μοντέλο “Series X” θα διαθέτει πάνελ 1,89 και 2,04 ιντσών, μια αύξηση 5% και 10% αντίστοιχα σε σχέση με την τρέχουσα γενιά. Το μέγεθος της κάσας θα αλλάξει επίσης, αλλά είναι πιθανό να παραμείνει η υποστήριξη των ιμάντων όπως την ξέρουμε.

Πρέπει να πούμε ότι το “Series X” είναι μια προσωρινή ονομασία. Η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ονοματολογία πολύ παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε για το iPhone X, αλλά είναι πολύ νωρίς για να το πούμε. Σε κάθε περίπτωση, το “X” θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει τον αριθμό δέκα, καθώς η δέκατη γενιά smartwatch θα φτάσει το 2024.

Όσον αφορά το Apple Watch SE τρίτης γενιάς, αυτό θα πρέπει να κυκλοφορεί κάθε δύο χρόνια, από το 2022 έως το 2024, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο παρελθόν (2020 έως 2022). Θα πρέπει να διαθέτει τον σχεδιασμό του Apple Watch Series 8 με κάσα 41 και 45 mm. Αναρωτιόμαστε αν θα διαθέτει επίσης την οθόνη Always On Display.

Η έκδοση Ultra, από την άλλη πλευρά, θα φτάσει το 2024 ή ακόμη και το 2025 και θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας microLED (2,13″ έναντι του σημερινού 1,99″).

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.