Στα ύψη η ζήτηση για τα Samsung Galaxy Tab S8

Galaxy Tab S8 ζήτηση

Μόλις δύο ημέρες έχουν περάσει από την παρουσίαση των Galaxy S22 και Galaxy Tab S8 από τη Samsung και ήδη η ζήτηση είναι στα ύψη. Και αν αυτό ήταν αναμενόμενο για τα κινητά, σίγουρα δεν περίμενε κανείς ότι τα tablet θα φτάσουν στο σημείο να είναι “sold-out” μέσα σε δύο ημέρες.

Από τα τρία μοντέλα της σειράς, μόνο το Galaxy Tab S8+ παραμένει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Samsung στις ΗΠΑ, με τα άλλα δύο να είναι εξαντλημένα. Από την εταιρεία δήλωσαν στο XDA Developers ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση του κόσμου, ενώ πρόσθεσαν ότι οι προπαραγγελίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες για τα Galaxy Tab S8 και S8 Ultra, αφού η ζήτηση είναι τεράστια.

Και τα τρία μοντέλα της σειράς είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 8 Gen 1, που αποτελεί την κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή για συσκευές Android. Ουσιαστικά αυτή είναι η μοναδική σειρά premium Android tablet και ως εκ τούτου τα μοναδικά tablet με αυτό το λειτουργικό σύστημα, που μπορούν να συγκριθούν με το iPad. Είναι λογικό, λοιπόν, όσοι δεν επιθυμούν να αφήσουν το λειτουργικό που έχουν συνηθίσει για χάρη του iOS, να στρέφονται στα νέα Galaxy Tab. Βέβαια, ούτε η ίδια η εταιρεία φαίνεται πως περίμενε τόσο υψηλή ζήτηση.