Το PlayStation VR2 δε θα κυκλοφορήσει φέτος

PlayStation VR2

Το PlayStation VR2 δε θα κυκλοφορήσει φέτος, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Ross Young, διευθύνων σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), μιας εταιρείας που παρέχει υποστήριξη και προμήθειες για οθόνες.

Ένα tweet πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, μιλάει από μόνο του:

Όπως μπορείτε να διαβάσετε, οι προμήθειες οθονών VR θα αυξηθούν πάνω από 50% φτάνοντας τα 15 εκατομμύρια το 2022, παρά τις αναβολές της Apple και της Sony για το 2023. Πρέπει να πούμε ότι η Sony δεν έχει ποτέ ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation VR2, αλλά οι αναλυτές της βιομηχανίας και κυρίως το λανσάρισμα της επίσημης ιστοσελίδας, μαζί με τα email που ανακοίνωναν το επικείμενο άνοιγμα των προ παραγγελιών, έδειχναν μια κυκλοφορία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2022.

Η πηγή είναι έγκυρη, οπότε δε δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινή, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη τα συνεχιζόμενα προβλήματα προμήθειας του PS5. Σαν να μην έφτανε αυτό, στα τέλη Φεβρουαρίου ο youtuber PSVR Without Words, ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια κριτικών όσον αφορά στις κριτικές των τίτλων PSVR, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι το PS VR2 θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τις πηγές του.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.