Οι τελευταίες πατέντες της Apple αποκαλύπτουν χειριστήρια παιχνιδιών

apple

Η Apple μπορεί να σχεδιάζει να αναπτύξει τα δικά της χειριστήρια παιχνιδιών. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία κατέθεσε πρόσφατα τρεις πατέντες για χειριστήρια iPhone και iPad τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Η πρώτη πατέντα αφορά ένα χειριστήριο παρόμοιο με το Joy-Con του Nintendo Switch. Το εν λόγω joypad αποτελείται από ένα ζεύγος μαγνητικών συσκευών που προσαρμόζονται στις πλευρές ενός iPhone ή iPad (είτε οριζόντια είτε κάθετα).

Apple

Το δεύτερο, από την άλλη πλευρά, μοιάζει με θήκη iPhone με ενσωματωμένα χειριστήρια. Σε μία από τις πλευρές του, μάλιστα, έχει ένα σταυρό κατεύθυνσης και κουμπιά, καθώς και μια μικρή οθόνη που πιθανότατα θα εμφανίζει επιπλέον περιεχόμενο παιχνιδιού ή ένα μικρό πληκτρολόγιο με οθόνη αφής.

Η τρίτη συσκευή, θυμίζει ένα πολύ πιο κλασικό χειριστήριο παιχνιδιών. Διαθέτει τέσσερα κουμπιά, δύο αναλογικούς μοχλούς και ένα σταυρό κατεύθυνσης. Αυτή η συσκευή θα λειτουργεί με όλες τις συσκευές Apple μέσω Bluetooth.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.