Η μπαταρία του Pixel Watch θα διαρκεί μία ημέρα

Pixel Watch

Το Pixel Watch αποκαλύφθηκε κατά το Google I/O, αλλά η εταιρεία ήταν μυστικοπαθής με τα χαρακτηριστικά του. Από τότε έχουν διαρρεύσει αρκετά σχετικά με αυτό, με την πιο πρόσφατη πληροφορία να αφορά στην μπαταρία του.

Αρχικά, ένα από τα πρώτα πράγματα που έγινε γνωστό ήταν ότι το Pixel Watch θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Exynos. Η μπαταρία λέγεται πως έχει χωρητικότητα 300 mAh. Αυτό από μόνο του δε λέει κάτι σχετικά με τη διάρκειά της, βέβαια. Μία εκτίμηση που έχει γίνει εντός της εταιρείας κάνει λόγο για διάρκεια που θα φτάνει τη μία ημέρα. Όπως αναφέρει το 9to5Google, υπάρχει μεν αυτή η εκτίμηση, αλλά δε γνωρίζουμε υπό ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, δε γνωρίζουμε αν η επιλογή always-on display ήταν ενεργοποιημένη. Επίσης, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πρόκειται για μία ημέρα χρήσης ή για 24 ώρες. Με βάση αυτά, η διάρκεια μίας ημέρας δε φαίνεται άσχημη, αλλά και πάλι, βασιζόμαστε σε υποθέσεις.

Ωστόσο, η αναφορά περιλαμβάνει και κάτι που μοιάζει ήδη με αρνητικό. Και αυτό είναι ότι το Pixel Watch δε θα παρέχει ταχεία φόρτιση. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι το ρολόι θα απαιτεί σχεδόν δύο ώρες για να φορτίσει πλήρως. Αυτό σε συνδυασμό με τη διάρκεια της μίας ημέρας, φαίνεται να το τοποθετεί ήδη αρκετά κάτω από τον ανταγωνισμό.