Κυκλοφόρησαν τα Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds Pro

Τα Google Pixel Buds Pro αποτέλεσαν ένα από τα προϊόντα που αποκαλύφθηκαν στα πλαίσια της έκθεσης Google I/O. Πρόκειται για premium προϊόν, που έχει στόχο να ανταγωνιστεί τα Apple AirPods Pro και τα Samsung Galaxy Buds Pro.

Τα νέα Google Pixel Buds Pro θυμίζουν τα Pixel Buds που είδαμε για πρώτη φορά το 2020. Διαθέτουν custom εξαπύρηνο audio processor που με τους αλγορίθμους της Google παράγει ήχο μέσω custom drivers. Από άποψης σχεδιασμού έχουμε τα κλασικά tips από σιλικόνη. Μάλιστα, τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες που μετρούν την πίεση του αυτιού και μπορούν να τη μειώσουν ώστε να παραμείνουν άνετα. Το πακέτο περιλαμβάνει τρία ζευγάρια από ear tips διαφορετικών μεγεθών.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ακουστικών είναι το Active Noise Cancellation. Επιπλέον, το feature “Silent Seal” συμβάλει ώστε να προσφέρεται η κατάλληλη εμπειρία ANC. Στα της συνδεσιμότητας, τα Google Pixel Buds Pro επιτρέπουν στο χρήστη να εναλλάσσει τη σύνδεση μεταξύ συσκευών Android που χρησιμοποιούνται συχνά, χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι ρυθμίσεις Bluetooth. Επιπλέον, είναι δυνατή η σύνδεση με δύο πηγές ήχου ταυτόχρονα.

Google Pixel Buds Pro

Σε ό,τι αφορά στην μπαταρία, με το ANC ενεργοποιημένο τα buds αντέχουν έως και 7 ώρες. Χωρίς το ANC, η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 11 ώρες. Υποστηρίζεται, ακόμα, ασύρματη φόρτιση, καθώς και ταχεία φόρτιση. Η Google υποστηρίζει ότι πέντε λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να προσφέρουν χρήση μίας ώρας. Επιπρόσθετα στα παραπάνω, τα buds έχουν πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό, ενώ η θήκη τους έχει IPX2. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη Google Assistant, spatial audio, ταχεία ζεύξη, transparency mode, voice accelerometer και Volume EQ, που αλλάζει την ένταση των ακουστικών ανάλογα με το περιβάλλον.

Τα Google Pixel Buds Pro θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία μαζί με το Pixel 6a, στις 21 Ιουλίου στις ΗΠΑ. Η τιμή τους ανέρχεται στα $199 και είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: Charcoal, Coral, Lemongrass και Fog.