Η Xiaomi θα λανσάρει το νέο Mi Band στις 24 Μαΐου

Mi Band

Η Xiaomi έχει φτιάξει μια αρκετά επιτυχημένη σειρά wearable, ειδικά τη σειρά “Mi Band” των fitness trackers. Η εταιρεία, στο πλαίσιο αυτό, πρόκειται να λανσάρει την έβδομη γενιά του Mi Band, στις 24 Μαΐου.

 Mi Band

Κοιτάζοντας το teaser, φαίνεται ότι ο σχεδιασμός της συσκευής θα είναι πολύ παρόμοιος με αυτόν του προηγούμενου μοντέλου. Από την πλευρά των επιδόσεων, ωστόσο, έχουν διασφαλιστεί βήματα προόδου, καθώς και υποστήριξη για περισσότερες αθλητικές λειτουργίες, μαζί με μια πιο εξατομικευμένη και ταχύτερη εμπειρία χρήσης.

Η οθόνη 1,56 ιντσών θα είναι AMOLED, ενώ ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι η συσκευή ενδέχεται να περιλαμβάνει αισθητήρα παρακολούθησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και ενσωματωμένη υποστήριξη GPS. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να λείπουν λειτουργίες όπως έξυπνο ξυπνητήρι και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Τέλος, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του Mi Band: μια τυπική έκδοση και μια εξοπλισμένη με NFC.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.