Η Studio Display της Apple μπορεί επίσης να λειτουργήσει με Windows

Studio Display

Η εκδήλωση της Apple στις 8 Μαρτίου έφερε επίσης μια νέα οθόνη: την Studio Display, μια οθόνη 27 ιντσών με ανάλυση 5K και ενσωματωμένο τσιπ A13. Προφανώς, η οθόνη είναι στα καλύτερά της όταν είναι συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή Apple, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει τη σύνδεσή της με έναν υπολογιστή Windows, με κάποιους περιορισμούς.

Αν συνδέσετε το Studio Display σε υπολογιστή χωρίς macOS, θα χάσετε λειτουργίες όπως το Center Stage, που επιτρέπει στην ενσωματωμένη κάμερα να εστιάζει πάντα το θέμα, και το True Tone. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ολόκληρη η κάμερα δεν θα λειτουργεί με τα Windows, καθώς ο επίσημος ιστότοπος της Apple αναφέρει ότι για τη χρήση της κάμερας απαιτείται η τελευταία έκδοση του macOS.

Επιπλέον, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση ενημερώσεων λογισμικού, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη διόρθωση τυχόν προβλημάτων ή τη λήψη νέων λειτουργιών, οπότε φαίνεται ότι οι χρήστες των Windows θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, η Studio Display θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Μαρτίου με αρχική τιμή 1.799 ευρώ.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.