Η Sony δοκιμάζει φωνητικές εντολές για τα PS4 και PS5

PS5

Η Sony έδωσε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιέχει το επόμενο update που θα κυκλοφορήσει τόσο στο PlayStation 4 όσο και στο PlayStation 5. Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog του PlayStation, μάλιστα, οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί χρήστες που επιλέχθηκαν για την Beta θα ανακαλύψουν πρώτα τη δυνατότητα χρήσης φωνητικών εντολών.

Σύμφωνα με το blog, απλώς πείτε “Hey PlayStation” για να βρείτε και να ανοίξετε παιχνίδια, εφαρμογές και ρυθμίσεις. Το νέο χαρακτηριστικό, τουλάχιστον αρχικά, θα είναι διαθέσιμο σε χρήστες της Αμερικής και της Αγγλίας. Έρχονται αλλαγές και για ομαδικές φωνητικές συνομιλίες στο PS4, όπου μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα το επίπεδο έντασης του κάθε συμμετέχοντα. Οι χρήστες του PS5 θα μπορούν να αναφέρουν χρήστες που έχουν κακή συμπεριφορά.

Η επόμενη ενημέρωση της  Sony, θα βελτιώσει επίσης την σελίδα των Trophies, θα προσθέσει επιλογές στο Game Base (συμπεριλαμβανομένης μιας συντόμευσης για τη λίστα φίλων) και μεταξύ άλλων, μπορείτε να αποφασίσετε να αλλάξετε την κύρια οθόνη της κονσόλας, επιλέγοντας έως και πέντε παιχνίδια να διατηρούνται σταθερά, μεταξύ των κουτιών που υπάρχουν πάντα στην οθόνη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.