Η Samsung κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα Galaxy Glasses και Galaxy Ring

MRAM

Η Samsung σκοπεύει να αυξήσει την παρουσία της στον τομέα της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, ή τουλάχιστον αυτό μπορεί να συναχθεί από τα νέα εμπορικά σήματα που καταχωρήθηκαν στο USPTO.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, προέκυψε ότι η εταιρεία κατέθεσε τα εμπορικά σήματα “Galaxy Glasses” και “Samsung Galaxy Ring”. Το πρώτο θα ταιριάζει και στις δύο συσκευές, όπως έξυπνα γυαλιά και συσκευές προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ το δεύτερο θα αναφέρεται σε μια φορητή συσκευή ικανή να συλλέγει δεδομένα υγείας, φυσικής κατάστασης και ύπνου.

Αυτή είναι η ακριβής περιγραφή που έδωσε η Samsung για το εμπορικό σήμα Galaxy Glasess: Η κατοχύρωση του εμπορικού σήματος GALAXY GLASSES προορίζεται να καλύψει τις κατηγορίες: Virtual Reality Visors- Augmented Reality Headsets- Headphones- Smartphones- Smart Glasses.

Αντιθέτως, η περιγραφή που παρέχεται για το σήμα Samsung Galaxy Ring είναι η εξής: Η καταχώριση του σήματος SAMSUNG GALAXY RING προορίζεται να καλύψει τις κατηγορίες των φορητών έξυπνων συσκευών με τη φύση ενός έξυπνου δακτυλίου για την παρακολούθηση, τη μέτρηση και τη μεταφόρτωση πληροφοριών για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τον ύπνο- έξυπνα δακτυλίδια- έξυπνα τηλέφωνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δύο εμπορικά σήματα έχουν κατατεθεί στο δημόσιο μητρώο των ΗΠΑ, ενδέχεται να μην αργήσει η επίσημη παρουσίαση των εν λόγω συσκευών.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τον περασμένο μήνα, η νοτιοκορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συνεργαστεί με την Qualcomm και τη Google σε συσκευές AR/VR που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στο εγγύς μέλλον. Ως εκ τούτου, η καταχώριση των εν λόγω εμπορικών σημάτων θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι η κατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.