Η Redmi έχει στα σκαριά μια γιγαντιαία τηλεόραση 100 ιντσών

Redmi

Η Redmi φέρεται να σχεδιάζει να λανσάρει μια τεράστια έξυπνη τηλεόραση στην Κίνα. Σύμφωνα με το MySmartPrice, η εταιρεία μπορεί σύντομα να παρουσιάσει μια τηλεόραση 100 ιντσών. Η συσκευή έχει ήδη εμφανιστεί σε διάφορους ιστότοπους πιστοποίησης με τον αριθμό μοντέλου L100R8-Max και το πραγματικό της όνομα, Giant Screen TV. Επιπλέον, η βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C στην Κίνα αποκάλυψε ότι η οθόνη θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, δεν έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο, η νέα τηλεόραση αναμένεται να έχει τουλάχιστον τα ίδια χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό της των 98 ιντσών, ξεκινώντας από την υποστήριξη ανάλυσης 4K. Επιπλέον, το προηγούμενο μοντέλο της Redmi είχε ένα προσαρμοσμένο chipset 12nm σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.