Η OnePlus ετοιμάζει οικονομικά ακουστικά

OnePlus

Σύμφωνα με αναφορές, το επόμενο προϊόν της OnePlus δεν θα είναι ένα τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα μυστηριώδες gadget που, σύμφωνα με ορισμένους, θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι ακουστικών εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

Τα ακουστικά θα μπορούσαν να διαθέτουν ANC και λειτουργία Low Latency για παιχνίδια. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Steve Hemmerstoffer και τη σελίδα 91Mobiles, η OnePlus εργάζεται πάνω στα πρώτα true wireless ακουστικά της με την επωνυμία Nord. Σε παρόμοια κατεύθυνση με τα τηλέφωνα της σειράς Nord, τα επερχόμενα gadgets αναμένεται να είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά, αλλά θα πρέπει να έρχονται σε προσιτή τιμή.

Οι απεικονίσεις CAD που διέρρευσαν λέγεται ότι βασίζονται σε πραγματικές φωτογραφίες των τελικών προϊόντων από το στάδιο κατασκευής πρωτοτύπων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ο τελικός σχεδιασμός του προϊόντος να είναι λίγο διαφορετικός. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω προϊόν αναμένεται να αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.